Set za odvzem vzorca

V kolikor se odločite za shranjevanje matičnih celic svojega otroka, morate najprej naročiti Izvorna celica set za odvzem vzorca. To storite na zelo preprost način: pokličite nas na številko 080 24 23 ali nam pišete na info@izvorna-celica.si.

Set vam pošljemo na vaš domači naslov in vsebuje vse kar je nujno potrebno za varen in preprost odvzem edinstvenih matičnih celic iz popkovnične krvi. Seveda lahko set prevzamete tudi v naši pisarni.

Porod

Prišel je ta veliki dan. Preden greste v porodnišnico, med drugim, ne pozabite na dve najpomembnejši stvari: s seboj vzemite set za odvzem matičnih celic in nas po porodu obvestite na številko 070 600 300. Takoj ko prejmemo vaš klic, organiziramo našega kurirja, da čimprej pride po vaš set. Vso logistiko okoli pošiljanja vašega vzorca v banko matičnih celic prevzamemo mi.

Odvzem vzorca

Po porodu, porodnišnično osebje opravi odvzem vzorca popkovnične krvi in če tako želite, tudi popkovničnega tkiva. Proces je popolnoma neboleč, varen za mamo in novorojenčka. Mama po navadi niti ne opazi, kdaj je bil odvzem opravljen.

Obdelava vzorca

Takoj po porodu v najkrajšem možnem času naš kurir prevzame vaš set in ga z letalskim prevozom pošljemo v laboratorij. Naši zdravniki in laboratorijski tehniki matične celice natančno testirajo in pripravijo na krioprezervacijo.

Shranjevanje

Matične celice vašega otroka se zamrznejo na -196C. V kriotankih bodo shranjene nadaljnjih 20, 30, 40 ali 50 let (odvisno od vašega izbranega paketa) v naši banki matičnih celic, ki je pod stalnim nadzorom.

Darilo za celo življenje

Ko bo vaš otrok dopolnil 18 let, bo postal lastnik matičnih celic kot tudi varnosti, ki jo prinašajo. Vašemu otroku na takšen način dajete možnost, da zaščiti ne samo sebe, ampak tudi svojo bodočo družino. Resnično, ali obstaja lepše darilo od tega?