Izkušnje naših strank

Izkušnje naših strank

Drugi o nas

Challe salle in yvonne

Ena izmed najbolj pomembnih vrednot v najinem življenju je zdravje. Ker želiva najinemu otroku zagotoviti zdravo prihodnost, sva se odločila za shranjevanje matičnih celic pri Izvorni celici. Ker nudijo kakovostno in varno shranjevanje matičnih celic, sva lahko mirna, saj se zavedava kako zelo je pomembno, da so matične celice najinega otroka shranjene v visokotehnološkem laboratoriju, ki je varen in ima več desetletij izkušenj. Ne samo s shranjevanjem, temveč tudi pri zdravljenju z matičnimi celicami in je med drugim tudi največji v Evropi. Presenetilo naju je, kako zelo hiter in neboleč je postopek odvzema matičnih celic novorojenčkov in obseg bolezenskih stanj, ki se lahko zdravijo z matičnimi celicami. Izvedela sva tudi, da poteka zdravljenje z matičnimi celicami preko fundacije Bio Save, katere del je Izvorna celica, zato sva bila pozitivno presenečena nad celostnim pristopom, ki ga omogoča Izvorna celica nam – bodočim staršem. Ceniva osebni pristop in zato toplo priporočava tudi ostalim bodočim staršem, da se podučijo kakšen potencial imajo shranjene matične celice naših otrok.

Challe salle in yvonne

ana in taiji tokuhisa

V najinih pripravah na dojenčka je seveda tudi paket za shranjevanje matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva, saj želiva omogočiti možnost zdravljenja na načine, ki so najbližje otroku v prihodnosti. Izbrala sva podjetje Izvorna Celica, ker je del mednarodne mreže FamiCord®, ki deluje v lastnih visokotehnoloških laboratorijih in omogoča preko Biosave fundacije zdravljenje z matičnimi celicami in ne le shranjevanje. Zelo sva vesela, da se medicina tako hitro razvija in napreduje ter vsak dan omogoča zdravljenja z novimi metodami ter na tak način rešuje življenja in omogoča boljšo kvaliteto bivanja. Odločitev, da bova shranila matične celice je bila za naju samoumevna, raziskala sva možnosti in se odločila zaupati matične celice podjetju Izvorna Celica prav zaradi njihove profesionalnosti, hitrosti, prijaznosti, aktivnemu iskanju možnosti zdravljenj in zaradi vpetosti v mednarodno mrežo laboratorijev. 

ana in taiji tokuhisa

   Ana P.

      Matične celice svoje druge deklice sem shranila leta 2019. Za podjetje Izvorna celica sem se odločila, ker verjamem v izkušnje največje banke matičnih celic v Evropi in vem, da se bom v primeru potrebe lahko zanesla na osebje Izvorne celice . 

   Nina C.

Za hranjenje matičnih celic sem izvedela v šoli za starše. Sam proces sklenitve pogodbe in odvzema je bil zelo hiter in enostaven. Tudi prijazno osebje Izvorne celice mi je odgovorilo na vsa vprašanja, kar mi je zelo pomagalo pri moji odločitvi. Ne bi si mogla želeti boljše podpore. 

  Saša K.

Celice svojega otroka sva shranila, ker meniva, da je potencial za nova zdravljenja vse večji in večji. Nikoli ne vemo, kakšne možnosti bo moderna medicina prinesla čez nekaj let.

  Maruša K.

Za svojega otroka bi naredila vse. Ko sem izvedela za možnost shranjevanja matičnih celic nisem niti pomislila, da tega ne bi storila. Poleg tega so nam omogočili plačilo na 24 obrokov, kar mi je zelo olajšalo situacijo.  

   Irena T.

Pri prvem otrok nisem veliko razmišljala o matičnih celicah in jih nisem shranila. Zato pa sem se v drugi nosečnosti poglobila v možnosti zdravljenj, ki jih omogočajo. Sedaj imamo shranjen vzorec matičnih celic, ki ga lahko potencialno uporabi tudi moj prvorojenec.

  Mirela K.

Hvala Izvorni celici, ki mi je omogočila kvalitetno shranjevanje matičnih celic že tretjič :) Pri prvem otroku sem se jim odločila zaupati matične celice zaradi njihove profesionalnosti, hitrosti in zaupanja vrednega laboratorija. Pri drugi in tretji nosečnosti pa je bila ta odločitev samoumevna.

  Lea S.

Pri Izvorni celici sem prvič shranila matične celice leta 2014. 5 let kasneje sem se ponovno odločila, da jim zaupam celice drugega otroka. Odločitev ni bila težka, saj je potencial matičnih celic praktično neomejen.

  Kaja B.

Pri Izvorni celici sem se odločila shraniti matične celice svoje prvorojenke po priporočilu kar dveh prijateljic :) Prijaznost osebja, ki mi je svetovalo kakšen način shranjevanja je najbolj primeren glede na zdravstveno zgodovino naše družine, me je prepričalo, da so pravi zame. V kolikor bom ponovno zanosila, bom te pomembne celice zagotovo zaupala njim.

  Erika P.

Moram priznati, da o matičnih celicah nisem posebej razmišljaja v času nosečnosti. Ginekologinja mi je na pregledu dala katalog Izvorne celice, ki sem ga prebrala od prve do zadnje strani, večkrat. Sledila je obsežna raziskava glede dejanske uporabe matičnih celic in z možem sva spoznala, da če že lahko finančno zmoreva ta strošek, je smiselno celice tudi shraniti. Seveda upava, da jih otrok nikoli ne bo potreboval, vendar sva pomirjena, da sva se že pred sinovim rosjtvom odločila investirati v njegovo zdravo prihodnost.

Kakšne so vaše izkušnje z našo storitvijo? Pišite nam na: info@izvorna-celica.si

Sign In