Slovenska BIOBANKA matičnih celic vsem staršem priporoča shranjevanje popkovnične krvi novorojenčkov pri Izvorni celici. Izvorna celica je na slovenskem trgu zaupanja vreden in varen partner vsem družinam, ki so se odločile poskrbeti za dodatno varnost svojih otrok s shranjevanjem popkovnične krvi in tkiva pri porodu.

Izvorna celica sodeluje z največjo banko matičnih celic v Evropi in 3. največjo banko matičnih celic na svetu - FAMICORD

Že 15. let je naše poslanstvo staršem omogočiti kakovostno in dolgoročno varno shranejvanje dragocenih matičnih celic, zato sodelujemo le z najboljšimi laboratoriji, ki so preverjeno varni in imajo bogate izkušnje tudi z uporabo matičnih celic za zdravljenje.

Pridružite se več kot 10.000 staršem, ki so se odločili zaupati matične celice naši družini!

Ponosni smo, da smo na našem trgu s strani zdravnikov in tudi drugih bank matičnih celic prepoznani kot kakovosten in varen ponudnik storitev shranjevanja matičnih celic - PREVERITE ZAKAJ

Vsem staršem, ki želite shraniti celice pri Biobanki ali jih želite shraniti ponovno, omogočamo varno shranjevanje po posebnih ugodnostih.

Pokličite na 080 24 23 ali nam pišite na info@izvorna-celica.si in si zagotovite svoj paket že danes! 

Preberite zakaj so se starši odločili ravno za nas: IZKUŠNJE NAŠIH STRANK

Poleg tega smo zagotovili tudi odlične pogoje plačila ob možnosti plačila na obroke. Poglejte cenik in izračunajte svoj obrok:
https://izvorna-celica.si/cene/kalkulator-cen-maticnih-celic

Izkoristite priložnost, ki jo imate samo enkrat v življenju. Shranite matične celice svojega otroka v največji banki matičnih celic v Evropi!

Za sestanek in brezplačne konzultacije nas lahko kontaktirate po telefonu na 05 903 15 27 in 080 24 23 ali preko e-pošte na  info@izvorna-celica.si

Preberite več:
Zakaj Izvorna celica d.o.o.
Zakaj shraniti matične celice svojega otroka
Terapije z matičnimi celicami